x

Månedens Demo live lige om hjørnet

Månedens Demo live lige om hjørnet

Så er GAFFAs Månedens Demo live igen lige om hjørnet, denne gang med musik i den tunge ende. Det drejer sig om det symfoniske metalband Akoma fra Silkeborg. I denne måneds GAFFA kunne man blandt andet læse: ”De har en iskold energi, teknisk overskud, fed lyd og en rigtig god frontfigur i Tanya Bell. Hendes drømmende og lyse vokal lægger sig ubesværet hen over både riffs, synth-kor og dunkende dobbelt-pedal”. Uden at falde i fælden med de hurtige numre, går de tunge numre nærmest i rocktempo, men godt læssede af guitarer og mørke.

Som opvarmning spiller The Goddess, der fik mange rosende ord med på vejen i GAFFA for et par måneder siden. En tonset udgave af D-A-D, måske? ”Der er ikke noget pis, men masser af komprimeret guitar, tammer og singalong i omkvædene. Og de kan dæleme skrive en rocksang og vride noget energi ud af de guitarer”, stod der blandt andet i anmeldelsen af demoen.
To bands, der viser hver sin måde at spille heavy på, i den langsommere og grundigere udgave. Det tegner til at blive en sej aften på Lades Kælder – oven i købet fredag den 13. (april, altså, også det begynder cirka klokken 21).

Akomas hjemmeside

The Goddess' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA