x

Dave Grohl skriver åbent brev om brækket ben og aflyst turné

Dave Grohl skriver åbent brev om brækket ben og aflyst turné

"Det var det mest bizarre show i Foo Fighters' 20-årige historie." Sådan skriver Dave Grohl fra The Foo Fighters i et brev, hvor han forklarer, at gruppen bliver nødt til at aflyse en række koncerter, efter at han faldt af scenen og brækkede et ben i Göteborg. Det skriver Rolling Stone. 

Frontmanden var trådt helt ud til scene-kanten for at give de forreste fans lidt ekstra-lækker rock-guitar, da han skvattede 3,5 meter ned.  

"Som jeg lå der på min ryg, tænkte jeg bare "Tager I pis på mig". Vi er ikke engang nået til det skrigende højdepunkt i sangen, og så er koncerten allerede OVRE? Så jeg bad om en mikrofon og fortalte publikum, at jeg lige skulle lappes sammen, så ville jeg være tilbage igen. ASAP." 

Den uheldige rock-stjerne blev båret backstage, hvor han fik sine yndlingsbukser klippet op og sin brækkede ankel klemt på plads. 

"Jeg spurgte, om jeg kunne komme tilbage på scenen og afslutte koncerten, men de sagde, at jeg skulle have benet i gips (og den var 20 minutter væk på hospitalet), for at holde anklen på plads. Så jeg så min førstehjælper i øjnene og sagde "Så bliver det dig, der holder den på plads, indtil de kan bringe gipsen herhen. Ok?" 

Det lykkedes Foo Fighters at gennemføre koncerten og høste endnu en triumf, selv om Dave Grohl skriver, at det var svært at holde masken, mens hans sang teksten til "Walk." 

Den sørgelige nyhed, er, at den brækkede ankel nu tvinger bandet til at aflyse fem koncerter, da doktoren har ordineret ro for at skaden kan hele optimalt. 

"Det betyder, og det piner mig at sige det, at lægerne har bedt os aflyse koncerterne. Jeg er virkelig ked af det, venner. I ved, at jeg hader at skulle gøre det, men jeg er bange for at det simpelthen ikke er fysisk muligt at spille koncerterne for øjeblikket." 

Dave Grohl og kumpanerne regner med at tage revanche for de aflyste shows. 

"Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at komme tilbage og give jer en aften, I vil huske resten af jeres liv. AS SOON AS POSSIBLE." 

De aflyste koncerter er Wembley Stadium i London den 19. og 20. juni. BT Murrayfield Stadium i Edinburgh den 23. juni. Festivalpark Werchter i Belgien den 25. juni og Glastonbury Festival den 26. juni.

Læs hele Dave Grohls brev her.

Hør Foo Fighters med "Walk" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA