x

Bork Havn Musikfestival klar med otte nye navne

Bork Havn Musikfestival klar med otte nye navne

Bork Havn Musikfestival har nu smidt otte nye navne på plakaten til årets festival og er dermed næsten klar med det fulde program - der kommer et par enkelte tilføjelser senere. I denne omgang er der tale om seks danske acts samt et par internationale artister. 

I det danske felt finder vi reggae- og dancehall-duoen Djämes Braun, der nok skal få publikum helt op på dupperne med hits som "Fugle" og "Inficeret", og pigehvinene og danseskoene kommer uden tvivl godt i sving, når også drengene fra Julias Moon kigger forbi festivalen for at give koncert. Oven på succesen med sangene "Lipstick Lies", "Palace" og "Bay" har Moon-gutterne allerede spillet på en række store festivaler, for eksempel Smukfest, Nibe Festival og Wonderfestival.

Ud over at byde på nyt på musikfronten har Bork Havn Festival også landet to mænd, der skal forsøge at få publikums lattermuskler i gang, nemlig Thomas Warberg og Kasper Gross, der vil levere hver deres show. Og som de sidste to danske tilføjelser finder vi to navne, der er velkendte i festivalland i form af The Powls med deres altid overdrevne sceneshow samt rockbandet Suckerpunch. 

Britiske Johnny Lucas har sneget sig ind som internationalt navn på plakaten - en mand, der skriver og fremfører sange inspireret fra 60'ernes McCartney til hans eget bud på moderne indie/pop. Sidste tilføjelse er singer-songwriteren Scoops fra Dublin, som du altså også kan opleve på dette års festival.  

Bork Havn Musikfestival løber af stablen den 29. juli til 1. august og har i forvejen navne som L.O.C., Burhan G, S!vas, Wafande og Suspekt på plakaten - du kan se hele programmet lige her. Kunne du tænke dig at deltage i festivalen, kan du finde billetter her. GAFFA Plus-medlemmer kan endda få billetten til medlemspris her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA