x

Se Josh Homme og Jesse Hughes præsentere nyt fra Eagles of Death Metal

Se Josh Homme og Jesse Hughes præsentere nyt fra Eagles of Death Metal

Bagmændene Jesse Hughes og Josh Homme alias Boots Electric og Baby Duck har begået det fjerde Eagles of Death Metal-album, det første i hele syv år. Titlen bliver "Zipper Down", og det flotte cover bakker bestemt op om denne. Udgivelsesdatoen er sat til 2. oktober, men førstesinglen "Complexity" er tilgængelig allerede nu. Sangen stammer fra Boots Electrics soloplade, hvor den dog har en mere 8 bit-agtig lyd. Nu får vi den i klassisk EODM-stil.

Se Jesse Hughes og Josh Homme præsentere "Zipper Down" nedenfor.

Ud over "Complexity" består pladen af 10 andre skæringer, hvor alle på nær en er skrevet af Homme og Hughes. Undtagelsen er et cover af Duran Durans "Save A Prayer". Alle instrumenter og vokaler er indspillet af de to, og Josh Homme har produceret albummet i sit Pink Duck-studie.

"Zipper Down"s trackliste er som følger:
1. Complexity
2. Silverlake (K.S.O.F.M.)
3. Got A Woman
4. I Love You All The Time
5. Oh Girl
6. Got The Power
7. Skin Tight Boogie
8. Got A Woman (slight return)
9.The Deuce
10. Save A Prayer
11. The Reverend

"Zipper Down" bliver fulgt op af en turné, der rammer Europa i november og december. Danmark står på listen over lande, men der er ingen bekræftet dato endnu. Indtil da må vi altså bare glæde os til deres koncert på Tinderbox Festival i Odense 28. juni – Josh Homme plejer dog ikke at spille med gruppen live. Sidst, men ikke mindst i denne uhellige treenighed af en gavebod fra Eagles of Death Metal, er der en film på vej om et år i Jesse Hughes' liv. Den får titlen "The Redemption of the Devil".

Se Jesse Hughes og Josh Homme præsentere "Zipper Down" her:

Hør singleforløberen "Complexity" her: 

Se traileren til "The Redemption of the Devil" her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA