Nyhed

Playliste: De fem mest spillede Copenhell-artister på Spotify

GAFFA har samlet de ti mest spillede numre fra hver af de fem

Der er ikke mange timer til, at Copenhell 2015 skyder i gang, og i den forbindelse har GAFFA lavet en playliste med de ti mest spillede numre fra de fem mest spillede Copenhell-artister på Spotify. Playlisten byder på lidt af hvert, fra industriel nu-metal til hardcore punk-rock, og fra heavy-klingende doomsmetal til udefinerbare Red Warzswawa. 

De fem mest spillede Copenhell-bands er:

1. Slipknot


Des Moines-drengene topper på listen, og lytterne ved, hvad de vil have. De ti mest spillede numre er nemlig fra bandets tre seneste plader med det 11 år gamle "Vol. 3: (The Subliminal Verses)" fra 2004, Paul Grays sidste "All Hope Is Gone" fra 2008, og ".5: The Gray Chapter" fra sidste år, og som har "The Devil In I", "Before I Forget" og "Killpop" på spillelisten. Selvfølgelig er "Wait And Bleed" og "Spit It Out" fra deres debutplade "Slipknot" fra 1999 også at finde på listen.

Slipknot går på i aften klokken 22.30 på Helviti Stage.

2. Rise Against


Rise Against udgav deres debutplade, "The Unraveling", i 2001, og de har igennem tiden produceret yderligere seks studieplader, med "The Black Market", som ramte markedet sidste år. Lytternes mest spillede sange er ligesom med Slipknot typisk sange fra de seneste ti års produktioner, med albummer som "Siren Song of the Counter Culture" fra 2004, "Appeal To Reason" fra 2008, "Endgame" fra 2011 og den seneste "The Black Market" fra 2014. Den mest spillede sang "Savior", er ligesom "Hero Of War", at finde på "Appeal To Reason". 

Rise Against leverer punkrock i morgen klokken 19.00 på Helviti Stage

3. A Day To Remember


Lytternes mest spillede nummer er det akustiske "If It Means a Lot To You" fra "Homesick", som beskrives som et af bandets største numre ifølge McKinnon selv. Derudover er listen præget af numre fra bandets plader fra begyndelsen af årtiet, altså "Homesick" fra 2009 og "What Separates Me From You" fra 2010, men også numre som "End Of Me" og "Right Back At It Again", der optræder på det seneste udspil "Common Courtesy" fra 2013, er blandt de mest afspillede.

A Day To Remember går på i eftermiddag klokken 17.30 på Helviti Stage.

4. Red Warszawa


De danske drengerøve, der lukker for helvedets porte lørdag nat, er naturligvis også at finde blandt de mest lyttede Copenhell-artister, og det er især pladerne "De Fire Årstider i Nordvest" fra 2010 og "The Return of The Glidefedt" fra 2004, der er populære blandt lytterne. Det mest spillede nummer er "Brøndby Strand" fra netop "De Fire Årstider i Nordvest" og det er "Generationen Der Ikke Må Heile", "Karry" og "Sut Den Onde Numse" også, som ligeledes er at finde blandt de mest spillede numre.

Red Warszawa lukker heavyballet klokken 01.30 på Pandæmonium Stage.  

5. Ghost  


De svenske heavy-klingende Doom-metaller, Ghost, er det femte mest spillede Copenhell-act. Spillelisten er domineret af numre fra bandets anden udgivelse "Infestissumam" fra 2013, der i øvrigt også fik en førsteplads på den svenske hitliste. Derudover er der også tre numre "Ritual", "Con Clavi Con Dio" og "Stand By Him" fra deres debutplade fra 2010, "Opus Eponymous". Listens mest spillede sang, "Cirice", er det eneste nummer fra deres kommende album "Meliora", som rammer gaden den 21. august i år.   

Ghost B.C. går på lørdag midnat på Helviti Stage.

Lyt til playlisten her:


 

Har du ikke fået købt billet endnu, så kan du stadig nå, at få partout- lørdagsbilletter her

ANNONCE