x

Fabian Mazur anbefaler: Fem trapkunstnere du skal kende

Fabian Mazur anbefaler: Fem trapkunstnere du skal kende

Som søn af den verdensberømte, danske jazzpercussionist Marilyn Mazur har Fabian Mazur fået musikken ind med modermælken så at sige. I mandags debuterede han med sin første ep, "Trap Superstar", og du kan se musikvideoen til førstesinglen, "We Are Reckless" her helt forneden.

Derudover har Fabian Mazur givet GAFFA sine anbefalinger på fem trapkunstnere, du ikke må glip af. Se dem her:

Snavs - Riot

Det her track er essensen af den "nye" lyd i trap. Virkelig sindssyg og stor stemning i forhold til, at det kommer ud af Danmark!NGHTMRE & Slander - Warning

Jeg har spillet her nummer så vanvittigt meget live - Især til Distortion for nylig. Hold nu op hvor det holder! Der er intet som at se folk prøve at smadre hinanden i et moshpit i 80bpm. Haha.

 

Jack Û - Take U There (Troyboi Remix)


TroyBoi er en af mine yndlingskunstnere, fordi han har simpelthen bare et sindssygt bounce i alle hans tracks og remixes. Det er umuligt at stå eller sidde stille til!

 

Major Lazer - Original Don (Flosstradamus Remix)


Jeg var nødt til at have det her nummer med, da det for mig var her, "Trap" startede. Det var det første trap-nummer jeg hørte, og tænkte med det samme: "Det her er for svedigt, det SKAL jeg lave"! Og så er Flosstradamus jo nærmest the godfathers of Trap.A-Trak ft. Milo & Otis - Out The Speakers (ft. Rich Kidz)

Det her track er et sejt blend af et mere mainstream nummer og trap. Jeg har for vildt optur over Milo & Otis og deres high-pitchede leads. Og så fungerer det SINDSSYGT live!We Are Reckless

På Soundcloud har Fabian Mazur for længst rundet de 20.000 followers. Her deler han flittigt ud af sine produktioner, som blandt andet er blevet profileret på større internationale sites, som EDM.com og Trap And Bass.

Herhjemme har han blandt andet siddet i producerstolen for R'n'B-håbet Karl William og er et af de mest eftertragtede dj-navne på den københavnske klubscene. Fabian har desuden lavet flere produktioner med dj-vennerne Snavs og Faustix hvor han som ordækvilibrist har foldet sig ud som rapper.

I mandags udkom han så med ep'en "Trap Superstar", og du kan se musikvideoen til førstesinglen, "We Are Reckless", her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA