x

New Order udgiver nyt album

New Order udgiver nyt album

New Order udgiver deres kommende, tiende studiealbum "Music Complete" 25. september. Se en trailer nedenfor.

Albummet bliver det første, som udsendes på deres nye kontrakt med pladeselskabet Mute (Depeche Mode, Nick Cave & the Bad Seeds m.fl.), og det multi-farvede cover er designet af deres mangeårige samarbejdspartner på det område, Peter Saville.

"Music Complete" er produceret af New Order med ekstra arbejde af Stuart Price (Madonna med flere) og The Chemical Brothers' Tom Rowlands, og det er mikset af Craig Silvey (Arcade Fire, REM, Nine Inch Nails, Portishead).

Albummet er det første, bandet har indspillet uden bassisten Peter Hook, som forlod bandet i 2007, men albummet vil til gengæld byde på en tilbagevenden i form af keyboardspillleren Gilliard Gilbert, der ellers har været ude siden 2001. Det er gruppens første album med nye sange siden 2005's "Waiting for the Sirens' Call", om end de i 2013 udsendte "Lost Sirens" med sange indspillet i 2003-2004.

Sanger og guitarist Bernard Summer udtalte til NME tidligere i år, at gruppen havde taget guitarerne ud af lydbilledet og havde genfundet den originale New Order-lyd: "Det er et elektronisk-lydende album, dance-baseret, men ikke house." 

Tracklisten er som følger:

"Restless"

"Singularity"

"Plasitc"

"Tutti Frutti"

"People on the High Line"

"Stray Dog"

"Academic"

"Nothing But a Fool"

"Unlearn This Hatred"

"The Game"

"Superheated"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA