Video: Se og hør nyt fra 11th Street Kids

Video: Se og hør nyt fra 11th Street Kids

De flabede rockere 11th Street Kids er i dag ude med en video til sangen "Holiday" fra deres kommende plade, der forventes at udkomme i slutningen af 2015. Bandet, der har The Floor Is Made Of Lava-guitarist Lars Rock i front, har brugt det sidste års tid på at skrive og indspille helt nye sange.

"For et år siden skrottede vi alt nyt materiale og startede helt forfra. Vi var ikke tilfredse med de sange, vi havde, og da Asbjørn (trommer red.) forlod bandet, besluttede vi os for at starte på en frisk." udtaler Lars Rock. Bandet har siden fået Thomas Stølsvig med på trommer og Anders Riis (Southern Gothic Tales) med på tangenter. "Holiday" vil som nævnt også være at finde på bandets kommende plade, der følger op på debutpladen "Well, What Did You Expect?" fra 2012.

Ifølge drengene selv er de et nyfødt band med en ny lyd, og selvom de beskriver "Holiday" som et rocknummer, mener de ikke, der er i den klassiske forstand. Og nævner samtidig, at det er tungere og større i lyden end noget af det, de tidligere har lavet. Videoen er lavet af bandets gamle trommeslager Asbjørn "Ace" Nørgaard (The Floor Is Made Of Lava, Quiet Spring) og er et sammensurium af klip af surfere, smukke damer på stranden, glade hunde og hurtige biler. Så der er god mulighed for at komme i sommerstemning på trods af det kedelige danske junivejr.

Bandet kan opleves live følgende steder henover sommeren og efteråret:

26. juni, Pumpehusets byhave, København

3. september, Brass Monkey, København

6. november, High Voltage, København

20. november, Fermaten, Herning

21. november, HeadQuarters, Aarhus

Se videoen til "Holiday": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA