x

Se koncerter i TV2 direkte fra Tinderbox

Se koncerter i TV2 direkte fra Tinderbox

På fredag åbnes portene for første gang i Tusindårsskoven, når Tinderbox Festival løber af stablen med en perlerække af danske og internationale kunstnere på programmet. Der er stadig billetter at hente, men skulle man være forhindret i at deltage eller bare være nysgerrig efter at se, hvorledes arrangementet tager sig ud, så åbnes der nu en dør på klem for at kunne følge med i hvert fald noget af vejen. For TV2 Play tager ud i egen baghave og giver abonnenter på tjenesten en unik mulighed for at følge koncerter live med blandt andet Rival Sons, De Eneste To, Rasmus Walter og Spids Nøgenhat.

GAFFA har tidligere rapporteret om netop et samarbejde mellem Tinderbox og TV2, og ud over muligheden for at livestreame udvalgte koncerter under festivalen, så bliver optagelserne gemt og gjort tilgængelige på TV2 Play gennem hele juli måned. "Det er første gang, at TV 2 Play livestreamer fra en dansk festival, og dermed "stagediver" vi ned i musikken, som er noget af det, der kan skabe nærvær og passion på PLay. Livestreaming er samtidig med til at løfte en event som Tinderbox bredt ud, fordi publikum går fra at være udelukkende lokalt til stede til også at rumme musikinteresserede fra hele Danmark," siger Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks, om samarbejdet i en pressemeddelelse.

Der tilføjes stadig navne til listen over de kunstnere, der kan livestream hen over weekenden, så følgende liste er med forbehold for eventuelle ændringer i programmet:

Fredag:
Go Go Berlin
Rival Sons
Sheppard

Lørdag:
Carpark North
Milky Chance
Rasmus Walter

Søndag:
De Eneste To
Spids Nøgenhat
The Gaslight Anthem

Varm op til weekendens festival med et nummer fra Spids Nøgenhats psykedeliske hånd:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA