x

Eks-politichef ville genåbne efterforskningen af Kurt Cobains død

Eks-politichef ville genåbne efterforskningen af Kurt Cobains død

Den tidligere chef i The Seattle Police Department, Norm Stamper, er blevet interviewet til den kommende film om Kurt Cobain: "Soaked In Bleach". Det skriver The Alternative Nation. 

Norm Stamper, der var i politi-enheden fra 1994-2000, lægger i den kontroversielle film ikke skjul på, at han ville genåbne sagen om rock-sangeren, hvis han stadig var politi-chef i dag: 

"Vi skulle faktisk have studeret opførsels-mønstre på de centrale personer, som havde et motiv i at se Kurt Cobain død," siger sheriffen i filmen. 

Grunden til at genåbne efterforskningen er enkel: 

"Det handler om rigtig og forkert. Det handler om ære. Det handler om etik. Hvis vi ikke ramte rigtigt i første forsøg, så må vi fandeme hellere gøre det i andet forsøg." 

Afslutningsvis tilføjer den pensionerede politimand: 

"Hvis Kurt Cobain blev myrdet i modsætning til at have begået selvmord, og det var muligt at finde ud af det, så er det flovt, at vi ikke opdagede det. Det var jo vores ansvar." 

Det er enken efter Kurt Cobain, Courtney Love, der bliver beskyldt for at have forsaget sin mands død, men det vil hun ikke have hængende på sig. Sammen med sine advokater er hun allerede i gang med at retsforfølge folkene bag filmen "Soaked In Bleach". Læs mere her.

Genopfrisk Nirvana med "Love Buzz" her:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA