x

Lars Ulrich byder Apple Music velkommen

Lars Ulrich byder Apple Music velkommen

Metallicas skindbasker Lars Ulrich arbejder gerne sammen med Apple Music. Det skriver NME. 

Lars Ulrich besøgte i mandags Cannes Lions Festival, og her blev han spurgt til sine holdninger angående streaming-tjenester som Spotify, Tidal og Apple Music: 

"Du behøver ikke at sige ja til enhvert forretningstilbud, som krydser din vej, men i tilfældet med Apple, så er de et større brand end nogen anden virksomhed, og de har nogle virkelige kløgtige mennesker til at køre det. Så det er en no-brainer." 

Trommeslageren fik også fortalt, at han kender Apple-produkterne fra opladnings-stikkene derhjemme: 

"Personligt, har jeg 37 Apple-produkter, og det er bare mig uden resten af familien, så det er rimeligt nemt for mig at tage stilling til." 

Apple Music røg forleden ud i et større uvejr, da det blev kendt, at de ikke ville betale artister for brugen af deres musik i en tre måneders prøve-periode, som skulle tilbydes teknik-gigantens kunder. 

Det fik den populære sangerinde Taylor Swift i blækhuset. I et åbent brev langede hun ud efter virksomeden med det resultat, at Apple foretog en u-vending og meddelte, at de nu hoster op med betalingen til de artister, som bliver streamet i prøve-perioden. 

Apple Music lanceres den 30. juni og giver mulighed for at streame musik, lytte til radio og lave social networking mellem artister og fans.

Hør Metallica med "Hero Of The Day" her:

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA