x

Musik i Lejet fuldender programmet

Musik i Lejet fuldender programmet

Musik i Lejet bliver skudt i luften i midten af næste måned og fuldender derfor årets musikprogram med offentliggørelsen af Savage Rose og Laid Back.

Savage Roses bagkatalog tæller hele 24 studiealbums. De debuterede i 1968 og udgav sidste år albummet "Roots Of The Wasteland", der indkasserede fem stjerner af GAFFAs anmelder, Espen Strunk med ordene: "Klangen er mørkere, men vitaliteten intakt, og Annisette fremstår stadig som vores usammenligneligt stærkeste, kvindelige rockstemme. Respekt, som det hedder i 2014." I løbet af deres 48-årige lange karriere, har orkestret fungeret i en masse forskellige konstellationer med karismatiske Annisette Hansen som fast frontkvinde.

Den danske duo Laid Back blev dannet i 1979 og tiltrak sig international anerkendelse med nummeret "Sunshine Reggae". Deres sangkatalog tæller derudover sange som "White Horse" fra 1983 og den noget nyere "Beautiful Day". Der vil dermed blive åbnet op for et sangkatalog, der spænder over tre årtier med alt, hvad det måtte indebære.

Musik i Lejet løber af stablen den 16.-18. juli og har allerede offentliggjort navne som Ulige Numre, Vinnie Who, Bikstok og Ukendt Kunstner. Nattens dj-program vil blive offentliggjort i løbet af næste uge. I sidste måned kunne festivalen rapportere, at alle partoutbilletterne var blevet revet væk, men du kan stadig nå at sikre dig endagsbilletter via GAFFA Live her.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA