x

Tinderbox-aktuelle Eagles Of Death Metal gæster Amager Bio

Tinderbox-aktuelle Eagles Of Death Metal gæster Amager Bio

Det californiske rockorkester Eagles Of Death Metal udgiver til efteråret albummet "Zipper Down" og lægger i den forbindelse vejen forbi Amager Bio.

Bag en prægtig skovsnegl gemmer Jesse Hughes sig. Han er hjernen bag orkestret, og hans højre hånd er ingen mindre end Josh Homme fra Queens Of The Stone Age. I 2004 udkom debutalbummet "Peace, Love, Death Metal" og den dynamiske duo har efterfølgende udsendt to albums med fuldt band. Der er nu gået syv år siden deres seneste album "Heart On", så annonceringen af et nyt album falder på et tørt sted.

Homme spiller sjældent koncerter med Hughes, som i stedet har fået løbende selskab af en række gæster. På "Zipper Down" er orkestret endnu en gang reduceret til en duo, og alle sange er skrevet og indspillet af Jesse "Boots Electric" og Josh "Baby Duck". For tre år siden gæstede orkestret NorthSide og indkasserede fire stjerner fra GAFFAs anmelder, Mikkel Drejer Bertelsen med ordene: "Eagles of Death Metal har simpelthen for meget attitude til at bekymre sig om at spille forkert eller at synge falsk. De bekymrer sig kun om at give fuld hammer. Og det gjorde de."

På søndag slår Eagles Of Death Metal et smut forbi Tinderbox, men har du ikke mulighed for at opleve dem i Tusindårsskoven, bliver du skænket endnu en chance, når de gæster Amager Bio, tirsdag den 24. november. Billetsalger bliver skudt i luften på mandag kl. 10, og du kan sikre dig en billet her. Indtil da, kan du varme op med singlen "Complexity" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA