x

Music Management søger studerende

Music Management søger studerende

Er man interesseret i at arbejde i musikbranchen, så er Music Management-uddannelsen en måde at blive bedre rustet til de mange udfordringer, der kan være på jobs enten på et pladeselskab, som manager, som booker eller på et spillested.

Uddannelsen inviterer 17. april til et informationsmøde på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor interesserede kan høre mere om uddannelsen og møde nogle af underviserne.

Og skulle man blive interesseret i at søge ind på uddannelsen, kan det også lade sig gøre, da der er sidste frist for ansøgninger 1. maj med en efterfølgende optagelsesprøve 14. maj.

Music Management-uddannelsen har eksisteret siden 2003 og er en 2-årig deltids diplomuddannelse med undervisning én dag om ugen med supplerende kursusforløb, samt forskellige studierejser.

Undervejs vil man modtage undervisning fra en lang række folk, der arbejder i musikbranchen som eksempelvis Poul Martin Bonde (Transistor Music/The Organisation), Nikolaj Foss (Copenhagen Records), Jesper Reginal (Crunchy Frog), Kristian Riis (MXD), Gunnar Madsen (ROSA) og mange flere.

Så er man interesseret i at høre mere om uddannelsen, kan man dukke op til informationsmøde tirsdag 17.april, kl. 19:00 på Det Jyske Musikkonservatorium, Jens Baggesens Vej 90 B i Århus N.

Music Management i Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA