x

Kanye West: Det er en fornærmelse mod musikfans

Kanye West: Det er en fornærmelse mod musikfans

Kanye West har givet et interview forud for hans optræden på årets Glastonbury festival, og heri adresserer han blandt andet den underskriftindsamling imod hans optræden, som blev startet af fans tidligere på året. Det skriver NME.

"Det er en fornærmelse mod musikfans i hele verden," siger West bramfrit til det engelske musikblad Q. Han nægter også, at race på nogen måde skulle have været medvirkende til at starte underskriftindsamlingen.

Underskriftindsamlingen, der gik på at erstatte West med et rockband, nåede op på hele 133.000 signaturer. Ikke desto mindre er West klar til at være hovednavn i aften (lørdag den 27. juni).

Det er dog ikke alle, der er imod Kanye West. Tidligere har Foo Fighters frontmand, Dave Grohl, slået fast, at al modgangen kun ville gøre West endnu mere bestemt på at modbevise og sætte kritiske røster på plads.

Der er også støtte at hente hos Glastonbury Festivals top. "Jeg tror, at han vil skabe et fantastisk show. Det han taler om for tiden er meget spændende. Jeg tror, at han vil gøre det kæmpe," siger festivalarrangør Emily Eavis.

I samme interview med Q slog Kanye West også lige fast, at "90% af alle berømtheder bruger kun deres indflydelse til at skrabe flere penge sammen til dem selv."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA