x

The Minds of 99 før Roskilde-åbning: Vi tager det fandeme seriøst!

The Minds of 99 før Roskilde-åbning: Vi tager det fandeme seriøst!

Onsdag klokken 18.30 åbner The Minds of 99 Roskilde Festivals ikoniske Orange Scene. Vi har spurgt sanger Niels Brandt, hvordan bandet vil angribe den ærefulde opgave.

Hvad har I gjort for at forberede jer på at skulle spille på Orange Scene?

– Det er en opgave, vi går til med stor respekt. Vi tager det fandeme seriøst! Det er også derfor, vi sagde ja. Vi er jo i fuld sving med at lave nu musik, men samtidig med, at vi laver vores anden plade, er vi godt i gang med at forberede os mentalt på denne her tjans. Det er vigtigt for os, at folk får en god oplevelse. Koncerten kommer til at afspejle, hvor vi er i vores karriere, og vi sammensætter en sætliste, der er fed til Orange Scene klokken 18.30.

Hvad kan vi forvente af Roskilde-koncerten?

– Vi spiller nogle nye numre. Ellers kan I forvente energi, gode sange og intensitet. Det er det, vi gør. Og så har vi måske lidt ekstra ting i baghånden. Vi har ikke en million at fyre af på sådan et show her, men vi lover at gøre det bedste med det, vi har.

Har I nogle ritualer, inden I går på scenen?

– Vi stikker hovederne sammen i en cirkel og "grinder" tindingerne mod hinanden – mærker energien og fælleshjernen. Det skal helst gøre lidt ondt. Nogle råber, andre gør ikke.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Vi er ikke så fancy. Der skal bare være masser at drikke og lidt frugt .Det eneste, vi gerne vil have er god stemning og en flaske whisky. Og så klager vi da ikke, hvis der er et stort lydanlæg.

Hvad lytter I til i tourbussen?

– På det seneste har vi hørt rigtig meget Underworld, Faithless, The Smiths, Oasis, Kim Larsen og MGMT.

Hvis du ikke er på festival, kan du glæde dig over, at koncerten bliver transmitteret direkte på Tuborgmusik.dk

Varm op med "Hurtige Hænder:" 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA