x

Bo Madsen forlader Mew

Bo Madsen forlader Mew

Guitarist Bo Madsen forlader Mew, fortæller gruppen i en pressemeddelelse, der i sin fulde længde lyder som følger:

"Efter mere end 20 år sammen som band har Mew og Bo Madsen på nuværende tidspunkt besluttet sig for at gå hver til sit. Som band vil Mew forsætte som trio, og på de kommende liveshows vil guitarist Mads Wegner (The Storm, Anne Linnet, Tue West med flere, red.) spille med. Vi glæder os meget til at se jer alle derude. Tak for jeres forståelse og support. Jonas, Johan og Silas."

Mew kan opleves i denne uge på Roskilde Festival natten efter fredag klokken 01.30.

Rygterne om Bo Madsens mulige exit fra gruppen begyndte at svirre på de sociale medier i weekenden, hvor Mew spillede uden Bo Madsen på både Best Kept Secret Festival i Holland og Bråvalla Festival i Sverige uden nærmere forklaring.

Det er ikke første gang, Mew mister et medlem. Tilbage i 2006 gik bassist Johan Wohlert ud og fokuserede i de følgende år på sit nye band The Storm med sin daværende samlever Pernille Rosendahl, men i 2014 vendte Wohlert tilbage til Mew, der således var fuldtallige i først 10 år, siden atter et år.

Mew består nu af de oprindelige medlemmer Jonas Bjerre (sang, guitar), Johan Wohlert (bas) og Silas Utke Graae Jørgensen (trommer).

Du kan i øvrigt møde Mew i GAFFAs stand i Trade-zonen på Roskilde Festival neden for Orange Scene fredag klokken 16 til live-interview og akustisk minikoncert. Her får vi forhåbentlig en nærmere forklaring på Bo Madsens afsked med bandet, ligesom GAFFA lige nu arbejder på at få en uddybende kommentar. 

Se Bo Madsen i musikvideoen til Mews "Satellites":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA