x

Bikstok i GAFFAs stand på Roskilde: Vi skal allesammen brække os i aften

Bikstok i GAFFAs stand på Roskilde: Vi skal allesammen brække os i aften

Se masser af billeder fra Bikstoks besøg hos GAFFA her.

I GAFFAs Roskilde-stand i Trade-zonen neden for Orange Scene kan du igen i år opleve interviews med Roskilde-aktuelle kunstnere under banneret GAFFA Interview Sessions, og du kan selv stille spørgsmål og få autografer og selfies.

Eftermiddagens hovedpersoner var Bikstok, der har fået tiltrukket en sværm af siddende gæster. Deres bevingede ord blev indtaget sammen med fadøl og bagende sol. GAFFAs Henrik Tuxen var tovholder på sessionen, der var fuld af hemmelighedskræmmeri og vittige indslag.

- Banke, banke på. Hvem der? Pia. Pia hvem? "PIAerne på gulvet, de elsker vores krop...", lød det spøgefuldt bag mikrofonerne.

Det er ti år siden, at Bikstok gæstede festivalen sidste gang og de var beærede over at vende tilbage - under bedre forhold end sidst.

- Vi har fået den bedste spilletid på hele festivalen - og jeg har fået parkering, sagde Blæs Bukki og kunne samtidig afsløre, at de har tænkt sig at tømme maveindholdet under aftenens koncert.

- Vi skal allesammen brække os. Vi mødes bare nede i pitten til en omgang gruppebræk, fortalte de og efterlod gæsterne måbende, men overraskende friske på idéen. De kunne samtidig fortælle, at al kommunikation med Eagger i mange år foregik igennem det virtuelle krigsspil, World Of Warcraft.

- Man blev nødt til at skabe en figur derinde for at få fat i ham. Det gjorde vores manager også, lød beretningen, hvorefter Eagger lagde sin hånd om mikrofonen og imiterede deres managers Darth Vader-lignende stemme i det, der åbenbart er krigsspillets svar på en mobiltelefon.

Henrik Tuxen rundede interviewet af med at spørge ind til, hvad folk kan forvente sig af aftenens koncert, der løber af stablen kl. 23 på Arena.

- Der bliver ikke noget fyrværkeri og mange gimmicks. Det bliver ren musik. Vi glæder os sindssygt meget og har øvet rigtig længe, afslørede de, men ønskede ikke at komme nærmere ind på sætlisten.

- Folk må dukke op og finde ud af det. Vi kan dog fortælle, at der kommer til at være røg.

GAFFA Interview Sessions fortsætter med Mew fredag klokken 16 – måske fortæller de, hvorfor guitarist Bo Madsen netop har forladt gruppen efter mere end 20 år – og The Entrepreneurs lørdag klokken 16. Både Mew og The Entrepreneurs giver i øvrigt minikoncerter i standen.

Se masser af billeder fra Bikstoks besøg hos GAFFA her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA