x

Dave Grohl tilbage på guitartronen

Dave Grohl tilbage på guitartronen

Det er ikke lige sådan at holde Dave Grohl fra scenen. Han og Foo Fighters rockede lørdag (den 4. juli) løs igen til en 20 års jubilæumskoncert på Robert F. Kennedy Memorial Stadium i Washington DC - endda med et morsomt nik til tv-serien "Game Of Thrones". Det skriver NME. Se billeder og video her forneden.

Det var Foo Fighters første koncert siden, at de måtte aflyse hele deres engelske turné samt en optræden som hovednavn på Glastonbury Festival på grund af Dave Grohls uheld i juni. Her faldt frontmanden af scenen i Göteborg og brækkede benet. Det forhindrede ham dog ikke i at spille koncerten færdig.

Grohl kom på scenen i lørdags og satte sig på en kæmpe trone, omgivet af guitarer, lys, og en forstærker, så han kunne optræde, mens han hvilede sit ben. Tronen må kunne beskrives som the iron throne of rock!

På sætlisten bestod af en større hitkavalkade med sange som "Everlong", "Monkey Wrench", "Learn To Fly", "Big Me", "All My Life", "Breakout", "Best of You" og flere. Foo Fighters gav også en udgave af Queen/David Bowie-hittet "Under Pressure", mens Grohls egen mor kom på scenen til en udgave af "For All the Cows".

Foo Fighters udgav "Sonic Highways" i november sidste år. Den modtog fire stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez. Han skrev: "Trods en undervægt af fuldtræffere er alt ved det gamle, og intet nyt må siges at være helt okay nyt, når man har så højt bundniveau som drengene her."

Se - og hør - Dave Grohl fra tronen med Foo Fighters her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA