x

Få fed oplevelse med GAFFA Plus til Aarhus Festuge

Få fed oplevelse med GAFFA Plus til Aarhus Festuge

Aarhus Festuge løber af stablen fra den 28. august til den 6. september. Ugen byder traditionen tro på mange spændende arrangementer, og er du medlem af GAFFA Plus, tilbyder GAFFA nu en helt særlig kombibillet til Aarhussamtale med Jac Holzman samt til koncerten "Leaves – The Colour of Falling", hvor Efterklang tager publikum med på en rejse til et kultisk gyserunivers. Derudover er der inkluderet en Festugeburger eller -hotdog ved Festugens popup-restaurant Festugegrillerier i FO-byen.

Jac Holzman er særlig kendt for at være manden bag legendariske Elektra Records, som blandt andet har udgivet The Doors, The Stooges, MC5, Judy Collins og Queen. Med andre ord har vi med en mand at gøre, der har været tæt på nogle af rockhistoriens mest kendte navne. Arrangementet finder sted i Auditoriet, Aros, den 1. september, klokken 17.00 til 18.30. 

Efterklang tager publikum med på rejse i et sandt gyserunivers. Det er blevet til 11 melodiske sange, hvor forfatter Ursula Andkjær Olsens viltre og inderlige tekstunivers smelter sammen med musikken, der blander det elektroniske og akustiske og er skrevet af orkestret selv i samarbejde med Karsten Fundal. 

Til Aarhus Festuge vil Efterklang opføre musikken live i koncertform med i alt ti musikere og de fem sangere: Katinka Fogh Vinderslev, Lisbeth Balslev, Casper Clausen, Nicolai Elsberg og Morten Grove Frandsen. Koncerten bliver eneste mulighed for at opleve musikken fremført uden for København og i denne særlige koncertversion. Koncerten finder sted i Rådhushallen den 1. september klokken 20.00.

Kombibilletterne sælges i GAFFA Plus til en særlig medlemspris. Så lyder et møde med Jac Holzman, Efterklang-koncert og god mad som noget for dig, kan du finde billet i GAFFA Plus lige her
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA