x

Sigur Rós i studiet

Sigur Rós i studiet

Den islandske gruppe Sigur Rós er netop gået i studiet for at begynde indspilningerne til deres kommende album, skriver allstar.com.

Sigur Rós indspiller i en tidligere Reykjavik-svømmehal, som nu er omdannet til pladestudie. Albummet bliver opfølgeren til 1999’s "Ágætis Burjym", som er blevet en pæn succes i både Europa og USA, selvom den er indsunget på islandsk, og selvom numrene er længere og langsommere end det meste rockmusik.

Noget af albummet bliver indspillet med "Ágætis Burjym"-produceren Ken Thomas, og ifølge Sigur Rós bassist Georg Holm kommer musikken til at ligge i forlængelse af det forrige album, men Sigur Rós vil måske rocke lidt mere denne gang.

Albummet ventes ikke ude før i sensommeren næste år.

Som vi tidligere har skrevet på GAFFA Online, modtog Sigur Rós i øvrigt for nylig den amerkanske pris The Virgin Megastore Shortlist Prize for Artistic Achievement in Music. Prisen går til kunstnerisk nyskabende artister.

Sigur Rós har også lavet noget af musikken til den islandske film "Universets Engle", som netop har haft dansk premiere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA