x

Rufus Wainwright til Danmark

Rufus Wainwright til Danmark

Den amerikanske sanger Rufus Wainwright indtræder den 3. juli i rækken af artister, der har betrådt scenen i Det Kongelige Teaters Operahus på Holmen i København.

Halvanden måned før koncerten, mere præcist den 14. maj, udsender Wainwright sit femte album ”Release The Stars”, som man må formode kommer til at levere en del sange til koncerten, der bliver den første på dansk grund siden sidste års Roskilde Festival optræden i Arena-teltet.

Billetterne koster fra 180 kr til 650 kr. + gebyr, og billetsalget starter mandag d. 23. april kl. 10.00 via VEGAs hjemmeside, Billetnet og posthuset.

I et interview med sangeren, foretaget den 26. februar af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen, bliver Rufus' forhold til Danmark blandt andet berørt med følgende:

– Alle mine oplevelser i Danmark har været fantastiske, og jeg vil gerne tilbage og spille på Roskilde Festival, og jeg vil også gerne spille i Operaen igen.

Det var nu det Kongelige Teater, du spillede i, men det nye Operahus ville også klæde dig.

- Så må det være næste logiske skridt for mig i Danmark, inden jeg køber Dronningens slot.

Og som netop offentliggjort, holder Wainwright sig til planen, så måske Margrethe skal til at være på vagt over for den aristokratiske crooner.

Hele interviewet med Rufus Wainwright kan læses i GAFFAs juni-udgave, der er på gaden den 31. maj.

Se videoen til singlen Going To A Town


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA