x

Volbeat og Magtens Korridorer giver fælles koncert

Volbeat og Magtens Korridorer giver fælles koncert

De to danske rockgrupper Volbeat og Magtens Korridorer har længe haft et venskabeligt forhold, der med Johan Olsens optræden på Volbeat-singlen "The Garden's Tale" nu også er blevet et professionelt forhold.

Dette samarbejde fortsætter, når de to bands for første gang giver koncert sammen 12. maj i Den Gamle Sportshal i Nakskov.

Om sit forhold til Magtens Korridorer sagde Volbeats Michael Poulsen til GAFFA i et interview, der blev bragt i marts-udgaven af GAFFA:

- Magtens Korridorer har vi haft et rigtig godt forhold til siden Steppeulven. Johan havde allerede skiven, så de kendte Volbeat og var meget begejstret for det. Personligt elsker jeg også Magtens Korridorer og synes, det er et fantastisk band, og klart det bedste danske band i mange år, der synger på dansk. Så dialogen har været der lige siden Steppeulven, og vi render jo rundt og flasher hinandens T-shirts og husker at reklamere for hinanden, når vi står oppe på scenen. Så jeg tænkte, at selvfølgelig skulle Johan synge på et Volbeat-nummer, hvis det rigtige nummer lå til det.

Billetter til dobbeltkoncerten med Volbeat og Magtens Korridorer 12. maj er allerede sat i salg og kan købes via Nakskov Turistbureau på telefon 54 92 21 72.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA