x

Hør Nirvana-humor: Sounds Like Sneskovl

Hør Nirvana-humor: Sounds Like Sneskovl

"Mhm ... Selvfølgelig har jeg da hørt sneskovl-versionen af Nirvanas 'Smells Like Teen Spirit'. Man følger da vel med i, hvad der sker på internettet, ikke?"

Det kan du sige om 20 sekunder, når du har set dette fantastiske klip, som vi velsagtens kan omdøbe til "Sounds Like Sneskovl".

Vi kender vel alle de kolde vintermorgener, hvor man skovler sne på et lidt for glat fortov, og i næste nu ligger man med benene sprællende i vejret. Således går det for vores uheldige hovedperson. Desværre for ham bliver det også fanget på video, og lystige sjæle har siden hen gjort en sælsom opdagelse vedrørende skovlens planke lyd. Med lidt ferm videomanipulation har de sat den i en ny, rockende kontekst.

Nu er der ikke andet tilbage end at vente på en længere version, og hvem ved? Måske et fuldlængde-album med Nirvana-covers. Eller måske alt godt fra 90'ernes Seattle - "Spoonman" fremført på skeer, "Down in a Hole" med en almindelig skovl, og "Alive" spillet på marmeladeglas! For ni sekunder er ikke nok. Vi. Vil. Have. Mere.

Load up on showels her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA