x

Hiphop-loppemarked i Kødbyen

Hiphop-loppemarked i Kødbyen

Årets vinder af æresprisen til Danish DJ Awards, Sonny B aka DJ Typhoon, har haft mange kasketter på i musikbranchen. Han har været dj, producer, koncertarrangør og meget mere. Nu er han også krejlerkonge, for på lørdag åbner indehaveren af landets eneste hiphop-loppemarked nok engang for muligheden for at købe sjælden vinyl, fede sneakers og graffitikunst.

Første gang det løb af stabelen var i 2013, hvor der blev startet i det små. Denne gang er arrangementet slået lidt større op, og der kommer mange flere sælgere, som du kan prutte om prisen på Biz Markies phatlaces med. Desuden rykker dj's som Power, Jay-B, FML, Phase 5 og Typhoon selv pladespillerne rundt, så lydkulissen passer til temaet.

Typhoon fortæller: "jeg har brugt de sidste par dage på at være rundt hos gamle homies og finde guld frem. Der kommer til at være ting til salg, som du ikke har kunnet købe de sidste 25 år. Men det er jo egentlig også bare en mulighed for at mødes med hinanden og have en hyggelig eftermiddag sammen".

Hiphop-loppemarkedet foregår foran Mesteren & Lærlingen i Kødbyen på Vesterbro, lørdag den 11. juli fra kl. 10-16. Der er stadig mulighed for tilmelde sig eventet og eventuelt på sig en gratis stand på Facebook. https://www.facebook.com/events/100474690296793/


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA