x

Video: Lady Gaga overrasker i det københavnske natteliv

Video: Lady Gaga overrasker i det københavnske natteliv

En mørk sommeraften, vindens sus og triste regndråber, ja, man forestiller sig, hvordan det må have bevirket en lettere sørgmodig film noir-stemning i det hvidgullige skær fra de københavnske stræders gadelygter. Mest af alt må magien have indfundet sig i de sene nattetimer på jazzklubben La Fontaine, hvor Lady Gaga, der netop havde spillet i Tivoli med den 88-årige legende Tony Bennett, dukkede op for at bruge sit endnu varme stemmebånd endnu en gang. Se videoklip her forneden.

Gæsterne fik sig en overraskelse, da Lady Gaga pludselig ankom til La Fontaine og indtog scenen. I videoklippet, filmet af Dann Nørgaard fra La Fontaine, synger Lady Gaga på et smukt fransk. Måske denne mere intime setting havde været det helt rette sted for den tidligere koncert i Tivoli?

GAFFAs musikanmelder Ivan Rod var i hvert fald ikke helt tilfreds i sin anmeldelse af Bennett og Gaga på Plænen. Han kvitterede med to stjerner under overskriften: "Koryfæet Tony Bennett på uværdig vis inddraget i et show af Gaga."

Se Lady Gaga give publikum og personale på La Fontaine en overraskelse her:

 

La fontaine er ikke et helt dårligt sted at arbejde... Heller ikke i aften...

Posted by Dann Nørgaard on 8. juli 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA