x

Videopremiere: TooManyLeftHands bringer sommeren tilbage

Videopremiere: TooManyLeftHands bringer sommeren tilbage

Den københavnske dj/producerduo TooManyLeftHands er godt på vej til at skabe sig et navn på den elektroniske scene. Nu er de klar med en sommervarm video til nummeret "Too Young To Die". Se den eksklusivt her forneden.

Har regnen og blæsten allerede fået dig til at tabe modet, så sommer-savnet sætter ind, kan denne musikvideo hjælpe. Den er nemlig indspillet på Ibiza under brændende sol og blåklar himmel. Den handler om at være det sted i livet, hvor man lever fuldt ud og nyder hvert solrigt øjeblik. 

For tre år siden teamede Anders K og Martin Nick op i en diskussion blandt en masse dj's, som gik på, at man ikke bare skulle spille i weekenderne og så slappe af resten af ugen. De to indgik et væddemål med resten af flokken, udfordrede den danske dj-mentalitet og beviste, at man med vilje og hårdt arbejde kunne nå langt og i løbet af kort tid spille på de allerstørste steder i Europa.

De har på kort tid spillet sig op på Ibizas største scene foran 12.000, varmet op til Avicii i Forum og David Guetta i Tap1, spillet 100 jobs på et år, blandt andet i Sverige, Tyskland og Spanien, fået 1,4 millioner Spotify-streams af debutsinglen "Dancing in the Fire", har haft en single med i computerspillet The Sims, er signet til Warner Music, har hostet egen scene på Distortion og spillet på Summerburst med David Guetta.

Tag med drengene tilbage på Ibiza her, "Too Young To Die":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA