Nyhed

Legendarisk hiphop-duo gæster Rust

Slum Village fra Detroit giver koncert i begyndelsen af august

Den indflydelsesrige og albumaktuelle hiphop-duo Slum Village fra Detroit rammer i forbindelse med deres turne Rust den 8. august.

Anno 2015 udgøres Slum Village af rapperen T3 og produceren Young RJ. Duoen har tidligere huset medlemmer som blandt andre den legendariske producer J Dilla, der desværre gik bort tilbage i 2006 samt den ligeledes afdøde rapper Baatin, der sammen med T3 og Dilla formede gruppen i start 90'erne.

Slum Village udgav den 16. juni albummet "Yes" indeholdende ikke før hørte produktioner af J Dilla. Herudover gæster De La Soul, Jon Connor, Phife, Black Milk, BJ the Chocago Kid, Bilal, J Ivy og et andet tidligere medlem, Dillas lillebor Illa J, pladen.


Gruppen lavede deres første album "Vol.1" i 1991, der først blev udgivet ni år senere, men opnåede stor hype i Detroits undergrund og senere fandt vejen til A Tribe Calles Quest' Q-tip, der spillede det for tunge drenge som Busta Rhymes, Questlove og D'angelo. I samme periode producerede J Dilla for en række af de største navne på hiphop-scenen.

I 2000 udkom "Fantastic Vol. 2". Albummet, der er besøgt af navne som Busta Rhymes, Q-Tip, D'angelo og Jazzy Jeff, blev straks favnet af fans såvel som folk fra hiphop miljøet og har i sag opnået klassikerstatus. GAFFAs musikanmelder Christian Grubert kvitterede med fem stjerner og skrev nøgternt: "Det her er simpelthen et skidegodt hip hop-album. Tilbagelænet, organisk, stramt, uhøjtideligt og super, supersvedigt."

Året efter forlod J Dilla gruppen for at fokusere på solokarrieren, hvor startskuddet lød med "Welcome to Detroit" og en række produktioner for blandt andre Common, The Roots, Erykah Badu og flere.

Dørene åbner klokken 23.00. Billetter er i salg og kan skaffes her


 

ANNONCE