x

Lamb Of God og Children Of Bodom til Danmark

Lamb Of God og Children Of Bodom til Danmark

Det bliver en sort og tung december, hvis man spørger Lamb Of God (billedet) og Children Of Bodom. De spiller nemlig begge på Store Vega tirsdag den 1. december.

Lamb Of God har netop væltet Arena på Roskilde Festival, men allerede til december er de klar til at give deres danske fans endnu mere tæv. Som GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez skrev i sin fem stjerners anmeldelse af Arena-koncerten: "I et massivt lydbillede formår de arrige arbejdsheste at levere metal-magtdemonstration af de store, hvor numrene kommer som skarpe maskingeværssalver, hvor man mærker musikken som stød i maven, mens vi i øvrigt bliver mindet om at passe på hinanden, have det sjovt og gå amok."

I næste uge udkommer Lamb Of God med albummet "VII: Sturm Und Drang", og det følger op på "Resolution" fra 2012. Her kvitterede GAFFAs Keld Rud ligeledes med fem stjerner under overskriften: "De amerikanske ekstremmetalkonger leverer deres karrieres måske mest oplagte salve."

Children Of Bodom er et af de mest respekterede finske heavy metal-bands. I front står guitarhelten Alexi Laiho med sine tunge riffs og suveræne guitarteknik. Children Of Bodom udgiver deres niende studiealbum, "I Worship Chaos" den 2. oktober. Bandet blev dannet i 1993 i Espoo, Finland og bandnavnet er afledt af de berygtede Lake Bodom-mord, der fandt sted i 1960.

Billetsalget begynder fredag den 17. juli klokken 10.00, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA