x

Dansk jazz-håb crowdfunder nyt album

Dansk jazz-håb crowdfunder nyt album

Den meget roste, danske jazzbassist Kenneth Dahl Knudsen har trukket linjerne op til sit kommende album ,"We'll Meet in the Rain", og du har muligheden for at hjælpe ham på vej med at få indspilningerne i hus. Han har nemlig startet en crowdfunding. Du kan finde linket her forneden. 

Den 31-årige nordjyske bassist har samlet 19 musikere fra 11 forskellige lande i et musikalsk møde, der bringer toner og rytmer fra hele verden sammen til "We'll Meet in the Rain". 

"Jeg har mødt mange mennesker i mit liv. Nogle er for et kort øjeblik, andre er for livet. Møderne har været forskellige og er ofte sket igennem andre - ligesom regndråber, der siler ned ad ruden, møder andre dråber og deler sig på nye måder, der skaber smukke mønstre," forklarer Kenneth Dahl Knudsen om ideen bag albummet.

Det 20-mand store orkester skal indspille i P4 Studios i Berlin til efteråret, og albummet er sat til at udkomme på Two Rivers Records i foråret 2016. 

For at få regnstykket til at gå op har Kenneth Dahl Knudsen startet en crowdfunding, hvor du kan støtte orkesteret og på forhånd købe signerede cd'er og koncerter og bestille helt ny-komponerede værker.  

Knudsen, der modtog prisen Årets Nordjyske Jazzmusiker 2010, var sidst albumaktuel i 2012, hvor han udgav albummet "Clockstopper" i eget navn. Det blev vel modtaget af GAFFAs musikanmelder Ivan Rod. Han kvitterede med fire stjerner og konkluderede: "Det er et album, der – i lige så stor udstrækning som det første – vidner om klasse, international klasse."

Du kan læse mere om crowdfundingen her og eventuelt være med til at støtte projektet.

Skulle du have lyst til at opleve Kenneth Dahl Knudsen live, spiller han flere steder i Danmark i løbet af august, før han i september tager på turné i Costa Rica, Columbia og Ecuador som en del af The World Citizen Band. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA