x

Video: GAFFA interviewer Mew på Roskilde Festival

Video: GAFFA interviewer Mew på Roskilde Festival

Om fredagen under årets Roskilde Festival besøgte Mew GAFFAs stand på Roskilde Festival. Her blev de interviewet af musikanmelder Henrik Tuxen. Se interviewet her forneden.

Jonas Bjerre og Johan Wohlert fortæller blandt andet om det nye album, "+ -", hvordan det er at være på Roskilde Festival igen, og hvordan det føles at have Wohlert tilbage på bas. "Jeg tror, at det var nødvendigt for mig dengang at lave noget andet," fortæller Wohlert om sit exit fra Mew i april 2006. "Jeg tror måske, at jeg tænkte, at livet også havde andet at byde på."

De to bandmedlemmer ønskede derimod ikke at tale om bruddet med deres guitarist gennem mere end 20 år, medstifter Bo Madsen. To dage forinden havde de tre tilbageværende medlemmer, Jonas Bjerre, bassist Johan Wohlert og trommeslager Silas Graae Utke Jørgensen, udsendt en pressemeddelelse om Bo Madsens udtræden af bandet uden nærmere forklaring, og den fik vi heller ikke denne fredag. "Det er for tæt på til, at vi vil tale om det," lød den eneste kommentar. Bo Madsen har heller ikke udtalt sig om bruddet.

Om aftenen spillede Mew på på Orange Scene, hvor de modtog fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Ole Rosenstand Svidt. Læs anmeldelsen her.

"+ -" udkom i maj og modtog fem stjerner af GAFFAs Christian Erin-Madsen. Han skrev: "Det er en decideret nydelse at gå på opdagelse i Mews musikalske vandringer på dette, deres sjette studiealbum."

Se interviewet her: 

Gruppen havde lovet at give en akustisk minikoncert, og det gjorde de foran flere hundrede fremmødte, da sanger Jonas Bjerre, Johan Wohlert på akustisk guitar og Nick Watts på keyboard gav tre numre fra deres nyligt udsendte og meget roste album, "+ -", nemlig "Witness", "Satellites" og "Water Slides". Hør eller genhør sidstnævnte her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA