x

Ny video: Ingen vil ha Lars & UHøRT

Ny video: Ingen vil ha Lars & UHøRT

Lars & UHøRT udgiver den 15. august albummet "SkRåt". Du kan nu se musikvideoen til første single, "Ingen Vil Ha' MIg" her forneden.

I videoen giver bandet den gas på westerguitar, violin, kontrabas og cajon inde i en forlængst forladt, smadret fabrik. Det er en sang om kærlighed. Eller rettere om længslen efter kærlighed. En hårdtslående satirisk kærligheds-ensomheds-sang, baseret på virkelige hændelser. Den er instrueret af Poul Madsen, der blandt andet også har LOC og Fransk Dolkeparti på sit cv.

Frontmand Lars Harboe har indspillet albummet live i studiet, udelukkende med akustiske instrumenter. Med enkelte undtagelser er alt one-takes, hvor alle instrumenter, samt vokal, blev optaget samtidigt, med hele bandet i samme lokale. Lars på sin westernguitar og med sin energiske vokal, Anders Hvidberg på cajón, percussion og kor, Ingrid Hagel på violin og kor og Karen Gramkow på kontrabas og kor: Lars & UHøRT. Alt er co-produceret af Lars og duoen Søren Itenov (Johnny Deluxe, HERO) og Christoffer Stjerne (HERO).

Under valgkampen tidligere på året var Lars Harboe aktuel med Fransk Dolkeparti, som via singlen "Åååh Riskjær" på humoristisk vis opstillede finansmanden Klaus Riskjær til valget. Fransk Dolkeparti er kendte for deres politiske satire, og lavede i forbindelse med sidste folketingsvalg i 2011 en musikvideo med Sidney Lee, ligesom de også har indtaget et jobcenter i 2012. 

Få dit længselsfulde hjerte frem - og få det befriet med en god omgang hidsig smadder - på "Ingen Vil Ha' Mig" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA