x

Billetsalget går strygende for Grim Fest

Billetsalget går strygende for Grim Fest

 Det går strygende med billetsalget for Danmarks Grimmeste festival, der finder sted fra den 30. juli til 1. august.

Årets program er festivalens hidtil mest ambitiøse nogensinde med navne som Millencollin (S) Flogging Molly (US), Siriusmodselektor (DE) Bikstok (DK) Palma Violets (UK) og mange flere, derudover annoncerede man i starten af juli, at der blev tilføjet en ny elektronisk scene under festivalen, KUBE, der udvider programmet med 5 elektroniske navne. Det drejer sig om Unkwon, Bjørn Svin, Smerz, Mikkel Meyer og Rumpistol.

Du kan se tidsplan for festivalen her.

Det har måske haft indflydelse på billetsalget. Early Bird-billetterne, hvor man fik rabat på billetprisen og kombikøb med NorthSide-billetten gør, at festivalen nu kan meddele, at der er solgt 200% flere billetter på nuværende tidspunkt end sidste år.

Det betyder at næsten halvdelen af alle billetterne allerede er solgt.

Aage Stockholm (festival-leder) udtaler: "Vi plejer at sælge flest billetter ugerne op til festivalen, men i år er det virkelig gået stærkt. Derfor ser det også ud til, at vi hurtigt får udsolgt i år."

Danmarks Grimmeste festival har fundet sted siden 2004 og er nu på sit 11 år. Festivalen er unik i form af programmets valg af både kendte og upcoming musikere, dets skateboard-begivenheder, konkurrencer og den stemning, som skabes i sammenspil med det smukke omgivelser på Grimhøjgården og gæsterne.

Du kan som medlem af GAFFA Plus få rabat på din billet. Læs mere her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA