x

Se: Usete billeder fra Nirvanas første koncert

Se: Usete billeder fra Nirvanas første koncert

Gad vide, hvordan 19-årige Maggie Poukkula så ud i ansigtet, da hun fandt en række gamle billeder, hvor hendes far spiller guitar med Nirvana? Hvis det er forundring, må overraskelsen være endnu større nu, hvor det viser sig at være usete billeder fra Nirvanas allerførste koncert. Det skriver Kerrang! Se billederne her forneden.

I sidste uge postede Poukkula en serie fotografier på Twitter af Kurt Cobain og hendes far, Tony Poukkula, med den tilføjede skrift, "Billeder af min far og Kurt Cobain, der spiller sammen tilbage i tidernes morgen." Hun forklarer også, at Tony og Kurt gik på samme high school.

Hun var dog ikke klar over, at fotografierne stammede fra Nirvanas allerførste koncert. Men baseret på andre bekræftede billeder fra koncerten ser det ud til at være tilfældet. Koncerten skulle have fundet sted i Washington i marts 1987.

For nylig blev der endnu engang sået tvivl om Kurt Cobains selvmord i 1994. Årsagen er den nye film "Soaked In Bleach" I filmen er det Kurt Cobains enke Courtney Love, der (endnu engang) beskyldes for at have bragt Nirvana-frontmanden af veje. Hun nægter sig skyldig og har via sin advokat truet med sagsanlæg mod alle biografer, som viser "Soaked In Bleach".

Se Maggie Poukkulas billeder her (Skulle linket drille kan de også ses her): 

Image and video hosting by TinyPic


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA