x

Patrick Wolf stopper karrieren

Patrick Wolf stopper karrieren

I et længere brev på Patrick Wolfs hjemmeside kan man læse, at den unge sangskriver påtænker at indstille sin karriere. I hvert fald alle live-aktiviteter, for Wolf bedyrer, at det "kreative ur" stadig tikker, og at han stadig har mange projekter, der skal realiseres.

Den engelske sangskriver er blandt andet træt af turnélivet, endeløse interview og spekulationer omkring hans person – samt en stofpåvirket trommeslager i sit band. Nu tager han konsekvensen heraf og annoncerer, at hans sidste koncert afvikles i november.

"Jeg har taget en beslutning, min sidste koncert bliver i november, en retrospektiv af slagsen med et orkester i London. Jeg er ikke sikker på, om der herefter bliver mere offentlig kommunikation, faktisk er jeg ret sikker på, at det ikke bliver tilfældet".

Meget tyder på, at Wolf er ked af turnélivet: "Jeg ved ikke, hvad der er tilbage af mig nogle gange. Nogen morgener ved jeg ikke, hvordan jeg kommer på flyet og ikke engang, hvordan jeg åbner min mund og synger om aftenen".

Måske vil en tiltrængt ferie få den gode Patrick Wolf på bedre tanker, men kun tiden vil vise, hvorvidt den engelske sangers statement skal tages alvorligt.

Patrick Wolf har udsendt ialt tre album siden 2004. Hans seneste plade, "A Magic Position", der udkom tidligere i år, fik en varm modtagelse af GAFFAs Finn P. Madsen, der gav den fem stjerner.

Patrick Wolf på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA