x

Marshall lancerer egen smartphone

Marshall lancerer egen smartphone

Navnet Marshall vil for tid og evighed være forbundet med rockmusikken. Den øjeblikkeligt genkendelige ikonografi i form af en mur af store Marshall-stacks på scenen under en rockkoncert. Nu har Marshall også kastet sig over mobiltelefoni og lanceret deres egen smartphone.

Mobiltelefonen, kaldet "London", er designet som var den en af de klassiske Marshall-forstærkere i slidstærk tolex. Man kan bestemt tale om et nyt look til mobiltelefonen. Det er en prisvenlig telefon, med et 4.7-inche, 720p display, 2GB Ram, et 2500 mAh batteri og en Snapdragon 410 processor. 

Selvfølgelig er musikken i fokus, når det kommer til denne mobiltelefon, og du kan læse yderligere samt se flere billeder af den smarte rock-mobil via The Verge her.

Find den nye "Marshall: London Smartphone" på GAFFA SHOP her.

Er du dog dækket ind, hvad mobilen angår, men går og savner en ny forstærker, er der også særdeles gode nyheder, da Marshall har relanceret deres klassiske Marshall Silver Jubilee-forstærker. 25-års jubilæumsforstærkeren blev oprindeligt produceret i en begrænset periode fra 1987 til 1989, og har har opnået stor samlerstatus og er at finde i guitarguder som Slash og Joe Bonamassas setup. Førstnævntes signature-forstærker er stort set en Silver Jubilee blot med det kendte Slash-logo på. 

På utallige opfordringer har Marshall kreeret 2555X, som er en moderne re-issue af den legendariske og eftertragtede sølvfarvede model. 2555X har præcis de samme funktioner og udseende/design, som da den blev lanceret i 1987, dog med enkelte moderne forbedringer.

Udover det indbydende sølvfarvede facade er intet overladt til tilfældighederne, når det gælder gengivelsen af den legendariske "silver-sound" fra 1987 original-modellen. High/Low-output er en meget brugbar funktion, som giver mulighed for at køre forstærkeren på halv effekt i de situationer, hvor 100 Watt bliver for meget, og man søger en sound med mindre headroom. En anden populær funktion, eller skal vi sige to, er "input gain"-kontrollen, som trykket ind justerer volume/distortion for begge kanaler Rhythm & Lead, mens den trykket ud giver ekstra crunch til Rhythm-kanalen. Marshall 2555X er i handlen nu og distribueres i Danmark af EM Nordic.

Lad os lige fejre Marshall med et klassisk Guns N' Roses-nummer, "November Rain", hvor vi utvivlsomt får at høre, hvad Slash kan få ud af sin forstærker:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA