Benal offentliggjort til Trailerpark Festival

Benal offentliggjort til Trailerpark Festival

Trailerpark Festival er mindre end en uge væk, men i sidste øjeblik kan festivalen offentliggøre et nyt live navn, efter at DJ Noize desværre har måttet aflyse. Det drejer sig om den danske rap-duo Benal.

Benal udgøres af Benjamin (Ben) som rapper, og Albert (Al) som producer. Sammen er de Benal og har med deres blanding af skarpe, elektroniske kompositioner og en strøm af mørk, poetisk rap, skabt en ny lyd i dansk hip-hop. Det er fjerde gang, at Benal skal spille på Trailerpark Festival, som har forelsket sig i duoens unikke univers, som ikke lyder som noget som helst andet på den danske musikscene. Benal spiller torsdag kl. 00.30 på Rebel Stage.

"Vi er pisseglade over at skulle spille på Trailerpark for 4. år i træk! Da vi oprindeligt ikke var blevet booket i år var vi kede af det og forvirrede i lang tid, og vi havde svært ved at finde meningen i den udeblevne booking. "Folk er jo glade ved os", som Albert jo så rigtigt har fået tatoveret over ryggen, og på den måde er det som om, at alt er, som det oprindeligt skulle have været nu, ud over at vi savner onkel Noize, men sådan må det være i denne omgang. Vi spiller lille scene, men vi er store personligheder, så det hele skal nok blive udlignet," siger Benjamin fra Benal.

Benal har udgivet tre anmelderroste ep'er, og arbejder i øjeblikket på et helt album. Deres seneste ep, "Hvad Med Nu", modtog hele fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr under overskriften: "Hvis Benals spørgsmål er: "Hvad med nu?", er svaret simpelt: "Jo før jo bedre!".

Du kan læse om spilleplanen for årets festival her.

Festivalen løber af stablen fra 30. juli - 1. august i Copenhagen Skatepark i København. Der er stadig en-dags billetter til salg til alle festivalens tre dage. Billetter kan skaffes via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA