x

Meeting of Styles graffitifestival i København i weekenden

Meeting of Styles graffitifestival i København i weekenden

Siden 2002 har nonprofit-organisationen Meeting Of Styles lanceret over 200 events i over 20 lande, og tiltrukket mere end 500.000 gæster i Europa, Rusland, Asien og Amerika. Sidste gang de var forbi Danmark var i 2003, men efter mere end ti års ventetid, er de nu endelig tilbage med et event i København.

Det foregår ved Pumpehuset, hvor huset bliver dækket af træplader, som i løbet af dagene omdannes til kunst i verdensklasse. Imens cannerne tømmes vil der være lækker livemusik, djs, mad og drikke i byhavens hyggelige omgivelser. Eventet spænder af fra fredag den 24. til søndag den 26. juli. Her kan man opleve nogle af de bedste malere fra Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien og USA. Ringer navne som Furious Styles Crew, Stick up Kids, Rasmus Balstrøm, Debs, Juse One, AwOne eller Tyme en klokke, ved man allerede hvilke fantastiske farverige panaler, man kan forvente. Gør det ikke, er der al mulig grund til at tage ind og opleve spraykunsten i levende live. 

Desuden er der livemusik alle dage. Fredag spiller blandt andet Rapublikken fra Echo Out Crew samt DJ Death Star Audioemperor. Lørdag er der Burgers'n'hiphop, hvor man kan nyde en gourmetburger til tonerne af rapgalningen EE, crunkkongen Geeza G, autofiktionsforfatteren Skygg og provorapperen Fabeldyret. Søndag er der showcase fra Rapolitics-crewet samt danmarksmesteren i mix, DJ KCL.

Det hele er gratis, så der er ingen undskyldning; tag ud og nyd duften af spraymaling og tonerne af hiphop weekenden lang.

Læs mere på Meetingofstyles.com og Facebook.com.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA