x

Kadie Elder på trapperne med nyt

Kadie Elder på trapperne med nyt

Det er to år siden, at Kadie Elder debuterede med deres selvbetitlede debut-ep. Nu rører den aarhusianske folktronica-kvintet atter på sig og er snart klar med både ny single, der udkommer den 11. september, og ep, der rammer gaden den 23. oktober. Førstesinglen "First Time He Kissed A Boy" har været i rotation på P3 og P4 siden september sidste år, og den nærmer sig en lille YouTube-sensation med næsten en halv million views. Hør den her forneden. 

I 2013 udgav Kadie Elder deres anmelderroster debut-ep og få måneder efter spillede bandet på både Roskilde Festival, Spot Festival, til Distortion samt til Berlin Music Week. Du kan læse GAFFAs reportage derfra her. For debuten kvitterede GAFFAs musikanmelder Ole Rosenstand med fire stjerner under overskriften: "Aarhusiansk folktronica-kvintet debuterer med lovende minialbum."

Navnet Kadie Elder stammer fra forsanger, Anders Rasks, barndomsminder med sin far og filmen "The Sons of Katie Elder", der har Dean Martin og John Wayne i hovedrollerne. Hertil har deres fælles musikalske favorit, Johnny Cash, skrevet et nummer af samme navn: "Som barn hørte vi altid dette track, når vi kørte i bil bare ham og jeg - to bonderøve, der godt kunne lide country og western."

Vær med til at skubbe "First Time He Kissed A Girl" forbi den halve million views her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA