x

Tyler, the Creator bandlyst i Australien efter feminist-kampagne

Tyler, the Creator bandlyst i Australien efter feminist-kampagne

Rapperen Tyler, The Creator er blevet nægtet adgang til Australien. Det skriver han selv på Twitter. 

Samtidig tagger han feministen Coralie Alison og lykønsker hende med sejren. 

Feministen har længe været ude med kamp-riven, når det gælder Tyler, The Creator, som hun beskylder for at opildne til vold mod kvinder og kvindehad i sange som "Suck Dick, Bitch," der blandt andet indeholder linjen "beat your bitch in her mouth just for talking shit (oversat til: smæk din kælling en på munden, hvis hun lukker lort ud)."

Det har fået Coralie Alison til at starte en underskrifts-indsamling mod rapperen, og det er den, der nu har båret frugt ifølge artisten selv. 

Tidligere har gruppen "Collective Shout" kørt en kampagne mod Tyler, The Creator, hvilket fik ham til at skælde ud på navngivne kvinder fra scenen. 

Tyler, The Creator spillede i maj måned på Store Vega i København, hvor GAFFA gav fire stjerner. I næste måned er han aktuel på Øyafestivalen i Norge, og til september skulle han efter planen have spillet i Australien. 

Opdatering:

De australske myndigheder fortæller nu, at Tyler, the Creator har været lidt for hurtig på tasterne på Twitter. Hans ansøgning om visum er endnu hverken godkendt eller afvist. Læs mere her.

Hør Tyler The Creator med "Yonkers" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA