x

Reptile Youth: Dem skal du høre på Trailerpark Festival

Reptile Youth: Dem skal du høre på Trailerpark Festival

Torsdag den 30. juli åbner Trailerpark Festival og fortsætter til og med lørdag den 1. august med masser af musik, design og teknologi i Copenhagen Skatepark. I den forbindelse har vi bedt en række af de tidligere optrædende om at fortælle om deres forhold til festivalen og komme med nogle anbefalinger til årets program. Vi begynder med sanger Mads Damsgaard Kristiansen fra Reptile Youth.

Kan du anbefale tre-fem kunstnere, som du virkelig gerne vil se på Trailerpark Festival i år og hvorfor?

Taragana Pyjarama

– Jeg ELSKER hans nye ep. Det er legesygt alternativ elektronisk musik på internationalt niveau. Jeg kan især godt lide, hvordan han lader akkorderne og sangene flyde præcis derhen, hvor de vil. Jeg glæder mig til at se, hvordan han vælger at fortolke numrene live.

Rangleklods

– Esben (Andersen, red.) er min gode ven, og jeg beundrer hans nærmest maniske tilgang til det at lave musik. Også uden at kende ham ville jeg fortælle folk, at det var det eneste koncert, de ikke måtte misse på Trailerpark. Esben og Pernilles (Pernille Smith-Sivertsen, red.) musik kan noget specielt og deres koncerter kan noget meget få andre danske bands kan. Og så er jeg i øvrigt fuldstændig sikker på, at deres senest plade er en af de bedste plader, der bliver udgivet i Danmark i år.

Roosevelt

– Vi har spillet sammen med Roosevelt en del gange rundt omkring på forskellige europæiske festivaler. Marius, som er manden bag er virkelig god til at skabe en speciel vibe i sin musik, som på samme måde føles intim og dansabel. Og så er der meget tydelige referencer til andre musikere, jeg rigtig godt kan lide som eksempelvis Caribou.

Karl William

– Det er dejligt at se en ung musiker lave dansk popmusik, der har noget på hjerte. En, der har noget at sige, og som formår at sige det på en poetisk og anderledes måde. Dansk popmusik, der vil mere end at være ugens uundgåelige. Det er der virkelig brug for. Og så har han en fantastisk stemme og et dygtigt hold omkring sig.

Prøv at beskrive dit forhold til Trailerpark Festival.

– Jeg har efterhånden været på Trailerpark ret mange gange. Både som musiker og som gæst. Og jeg har altid haft en god weekend. Altid endt med at tage hjem alt for sent. Jeg synes, det er sejt, at der er blevet kæmpet med festivalen. Så vidt jeg ved gik den i underskud de første rigtig mange år, men er nu lige så stille ved at etablere sig. Jeg kan godt lide, at der er blevet holdt ud. Man har troet på den kunne noget, havde en berettigelse og er blevet ved med med at lege med formatet.

– Jeg har efterhånden været til rigtig mange festivaler rundt på planeten, og Trailerpark har virkelig karisma. Der er en speciel stemning. Og så er det vildt fedt, at der bliver gjort så meget ud af, hvordan den ser ud, og hvor meget kunst man kan indarbejde i festen. Samtidig med, at det musikalske lineup altid har et twist i forhold til, hvad man ellers kan få fingeren i.

Læs mere om Trailerpark Festival og køb billet via GAFFAs Festivalguide.
 
Der er i øjeblikket kun få billetter tilbage.
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA