x

Sekuoia: Dem skal du høre på Trailerpark Festival

Sekuoia: Dem skal du høre på Trailerpark Festival

Torsdag den 30. juli åbner Trailerpark Festival og fortsætter til og med lørdag den 1. august med masser af musik, design og teknologi i Copenhagen Skatepark. I den forbindelse har vi bedt en række af de tidligere optrædende om at fortælle om deres forhold til festivalen og komme med nogle anbefalinger til årets program. Vi fortsætter med elektronikamusiker Sekuoia alias Patrick Alexander Bech-Madsen.

Kan du anbefale tre-fem kunstnere, som du virkelig gerne vil se på Trailerpark Festival i år og hvorfor?

Blaue Blume

– De er et fantastisk live band. De fire drenge har virkelig nørdet deres instrumenter, og de er mega-perfektionistiske omkring deres lyd.

 

 

 

Kenton Slash Demon

– De er virkelig en inspiration. Deres produktioner er vildt originale og tidsløse. Jeg har set deres livesæt to gange, og der er ikke noget, der kan få mig til at have det så optur på et dansegulv som de to drenge.

Tomas Barfod

– Han er en af de danske artister, jeg har lyttet mest til, og han formår at lave noget organisk og clubbet musik, der falder lige i min smag. Jeg har set ham live på Roskilde for to år siden og er meget spændt på, hvordan hans livesæt har udviklet sig siden.

Prøv at beskrive dit forhold til Trailerpark Festival?

– Jeg er næsten kommet op på Vinnie Whos niveau, da jeg har spillet der tre gange i træk, og til noget Trailerpark pre-party, så jeg føler, jeg kender festivalen ret godt. Der er en dejlig stemning til Trailerpark, hvor jeg tit har haft det, som om jeg har været til en kæmpe privatfest i et eventyrland.

Læs mere om Trailerpark Festival og køb billet via GAFFAs Festivalguide.

Der er i øjeblikket kun få billetter tilbage.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA