x

Video: Go Go Berlin fortæller om deres kommende album

Video: Go Go Berlin fortæller om deres kommende album

Go Go Berlin har for nylig færdigindspillet deres andet studiealbum, "Electric Lives", som udkommer 21. august. I forbindelse med produktionen af det nye album har bandet valgt at lave en lille video-serie bestående af fire dele, hvori bandmedlemmerne fortæller om den nye skive, opfølgeren til "New Gold" fra 2013. Du kan nu se del 3 i serien nedenfor.

Videoen viser bandet i studiet – i øvrigt det berømte Hansa Tonstudio i Berlin (meget apropos), hvor legender som David Bowie, Iggy Pop og U2 har indspillet klassikere som "The Idiot", "Heroes" og "Achtung Baby". Her fortæller gruppen om sangskrivningsprocessen, om brugen af teknologi og om samarbejdet med producer Nick Foss (D-A-D, The Sandmen, Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen med flere).

Hvis du er hurtig og befinder dig i Århus-området, kan du i øvrigt opleve Go Go Berlin på Grim Fest i dag torsdag klokken 16.30. Bandet spiller også lørdag den 1. august til Frederikssund Festival, mandag den 3. august til Tall Ships Race i Aalborg og 5. august på Smuk Fest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA