x

TopGunn udgiver album onsdag – hør det nu

TopGunn udgiver album onsdag – hør det nu

I går kunne vi fortælle, at TopGunn lørdag aften på Grim Fest i Brabrand kunne annoncere, at han udgiver sit nye album, "Ingen Andre", i dag mandag. Nu viser det sig dog, at albummet først udkommer på onsdag den 5. august, men dog kan streames på Spotify allerede i dag. Du kan høre det nedenfor. Samtidig med udgivelsen tager TopGunn på en releaseturné hele landet rundt, på én dag, nemlig udgivelsesdagen onsdag den 5. august.

Fra onsdag morgen kan TopGunn således opleves live med band i Go' Morgen Danmark og The Voice i Tivoli, hvorefter turen går videre til Slagelse, Randers, Kolding og til sidst Skanderborg, hvor han afslutter releasefesten på "KærligHeden" blandt campisterne på Smukfest. Releasefesterne er åbne for alle, og den præcise tourplan bliver offentliggjort på TopGunns Facebook tirsdag den 4. august. 

"Normalt holder man releasefest for sine samarbejdspartnere og venner, men denne gang har jeg lyst til at holde festen sammen med mit publikum og give dem en forsmag på det album, både de og jeg har ventet så længe på," udtaler TopGunn med det borgerlige navn Oliver Gammelgaard Nielsen.

Albummet "Ingen Andre" bliver opfølgeren til debuten "21" fra 2013 og indeholder 10 sange, nemlig seks helt nye numre samt storhittet "Kongens Have", der er streamet mere end 10 millioner gange, og hitsinglerne "Mig & Mit Hoved", "6 Liter" og "Veninder".

Om titlen "Ingen Andre" fortæller TopGunn:

"Sangen "Ingen Andre" er lavet i en tid, hvor jeg var helt vildt glad, fordi jeg havde mødt denne her fantastiske pige og var forelsket til op over begge ører. Jeg troede jo, vi skulle dele efternavn, have børn og alt muligt – det skulle vi så ikke alligevel. Til gengæld kom der en vildt god sang ud af det. Dét synes jeg ikke folk skal snydes for – derfor var det også en helt naturlig titel til mit album".

Ifølge TopGunns distributør ArtPeople byder albummet på både mere poppede og mere old-school-hiphop-inspirerede sange.

TopGunn tager til efteråret på en regulær koncertturné, der bringer ham til følgende byer:

TopGunn efterårstour 2015 ser således ud: 

15. okt. København, Store Vega

16. okt. Holbæk, Elværket

17. okt. Vordingborg, Stars

22. okt. Odense, Posten

23. okt. Viborg, Paletten

24. okt. Aarhus, Train

29. okt. Roskilde, Gimle

30. okt. Esbjerg, Tobakken

31 okt. Aalborg, Skraaen

5 nov. Sønderborg, Sønderborghus

6 nov. Vejle, Bygningen

7 nov. Kolding, Godset

Du kan købe billetter via GAFFA Live.

Se musikvideoen til titelnummeret "Ingen Andre" og hør hele albummet nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA