Nyhed

Hør ny sang med FKA Twigs

Figure 8 er netop blevet offentliggjort som forløber for ny ep

Den engelske sangerinde, sangskriver og producer FKA Twigs har netop offentliggjort en nyindspillet sang, "Figure 8", som havde premiere i går på den tidligere BBC-vært Zane Lowes nye radioshow, Beats 1 på Apple Music. Hør sangen nedenfor.

Zane Lowe bragte også et interview med FKA Twigs (som du også kan høre nedenfor), hvor hun blandt andet fortalte, at sangen var skrevet i en periode af forvirring efter udgivelsen af FKA Twigs' meget roste debutalbum, "LP1" fra august 2014. Hun sagde også, at nummeret var inspireret af voguing, den særlige modeopvisnings-inspirerede dans, som især er kendt fra Madonnas sang og video "Vogue" fra 1990.

"Hver håndbevægelse, som du laver i voguing er et 8-tal, og det symboliserer evigheden," siger hun. "Hver eneste bevægelse skal flyde ind i den næste, som en evig bevægelse." 


FKA Twigs har en fortid som danser og kan opleves som danser i videoer med blandt andre Kylie Minogue, Jessie J og Ed Sheeran.

"Figure 8" er forløber for FKA Twigs' kommende ep "Melissa", der udkommer senere på året, og som også ventes at indeholde forårets nye sang "Glass & Patron". Begge sange var at finde på sætlisten, da FKA Twigs i juni spillede på NorthSide. Her uddelte GAFFAs anmelder Rune Schlosser hele fem stjerner under overskriften "Begær i sin reneste form". Læs hele anmeldelsen her. 


ANNONCE