x

Hør ny sang med FKA Twigs

Hør ny sang med FKA Twigs

Den engelske sangerinde, sangskriver og producer FKA Twigs har netop offentliggjort en nyindspillet sang, "Figure 8", som havde premiere i går på den tidligere BBC-vært Zane Lowes nye radioshow, Beats 1 på Apple Music. Hør sangen nedenfor.

Zane Lowe bragte også et interview med FKA Twigs (som du også kan høre nedenfor), hvor hun blandt andet fortalte, at sangen var skrevet i en periode af forvirring efter udgivelsen af FKA Twigs' meget roste debutalbum, "LP1" fra august 2014. Hun sagde også, at nummeret var inspireret af voguing, den særlige modeopvisnings-inspirerede dans, som især er kendt fra Madonnas sang og video "Vogue" fra 1990.

"Hver håndbevægelse, som du laver i voguing er et 8-tal, og det symboliserer evigheden," siger hun. "Hver eneste bevægelse skal flyde ind i den næste, som en evig bevægelse." 

FKA Twigs har en fortid som danser og kan opleves som danser i videoer med blandt andre Kylie Minogue, Jessie J og Ed Sheeran.

"Figure 8" er forløber for FKA Twigs' kommende ep "Melissa", der udkommer senere på året, og som også ventes at indeholde forårets nye sang "Glass & Patron". Begge sange var at finde på sætlisten, da FKA Twigs i juni spillede på NorthSide. Her uddelte GAFFAs anmelder Rune Schlosser hele fem stjerner under overskriften "Begær i sin reneste form". Læs hele anmeldelsen her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA