x

Reeperbahn Festival offentliggør flere navne

Reeperbahn Festival offentliggør flere navne

Reeperbahn Festival i Hamburg offentliggør Lukas GrahamHalf Moon RunPetite NoirMichael Price og FM Laeti til årets festival, som finder sted 23.-26. september.

Lukas Graham behøver vist ikke nogen større præsentation, men vi kan da lige minde om, at det selverklærede ghettopopband med Lukas Forchhammer i front for tiden topper den danske hitliste med deres andet album, "Lukas Graham (Blue Album)", som udkom uden varsel midt i juni og siden har ligget i toppen af den danske hitliste, hvor også singlen "Strip No More" i skrivende stund ligger nummer 1.

Half Moon Run er et indierockband fra Canada. Bandet er mest kendt for at have varmet op til Mumford & Sons og Of Monsters and Men. I 2012 var gruppen på verdensturné.

Petite Noir eller Yannick Ilunga, som er hans rigtige navn, er en 21-årig sydafrikaner, som dyrker en særegen musikstil med en blanding af postpunk/new wave og et lille strejf af afrikansk musik.

Michael Price, komponisten, som blandt andet har skrevet musikken til den britiske tv-serie "Sherlock", er på turné med sit album "Entanglement", som han beskriver som "musik, kærlighed, fysik og samhørigheden mellem ting."

Drivkraften og stemmen bag FM Laeti er sangerinden og sangskriveren Laetitia Bourgeois, som stammer fra Caribien og har slået sig sammen med multiinstrumentalisten og sangskriveren Francois-Marie Dru og dennes bror, produceren Pierre-Marie Dru. De byder på pop, klubmusik og lidt 80'er-inspiration.

Reeperbahn Festival har tidligere offentliggjort navne som Agent Fresco, Du Blonde, Findlay, Great Lake Swimmers, Happyness, Jonas Alaska, Låpsley, Mac DeMarco, Metz, Mirel Wagner, Nive Nielsen, Palma Violets, Spidergawd, The DeSoto Caucus, The Handsome Family, The Migrant, Vök og Your Gay Thoughts.

Læs meget mere på Reeperbahn Festivals hjemmeside.

Varm op med lidt Half Moon Run:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA