x

Big Country-sanger sporløst forsvundet

Big Country-sanger sporløst forsvundet

Stuart Adamson, den tidligere sanger i det nu opløste skotske band Big Country, er sporløst forsvundet. Hans manager har ikke kunnet få fat i ham i fem uger, skriver cnn.com.

Stuart Adamson bor i Nashville, Tennessee og efterlod 7. november en seddel til sin søn om, at han ville være tilbage få dage senere. Han er ikke set siden.

Adamson har i den senere tid haft alvorlige alkoholproblemer, og for to år siden forsvandt han også på mystisk vis i en periode.

Adamsons manager, Ian Grant, har både sat politiet og en privatdetektiv på sagen, endnu uden held, ligesom en del Big Country-fans tager del i efterforskningsarbejdet.

Big Country havde deres storhedstid i firserne med deres storladne folk-rock. De hittede med sange som "In A Big Country" og "Look Away" og album som "The Crossing" og "Steeltown". Deres seneste album "Driving To Damascus" udkom i 1999, hvorpå de gik i opløsning. Herefter dannede Adamson gruppen The Raphaels, der tidligere på året udgav debutalbummet "Supernatural".

Hvis du tilfældigvis skulle få kendskab til, hvor Stuart Adamson befinder sig, kan du sende en mail til hans pladeselskab på igbtconnect.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA