x

Action Bronson er for stor til Amager Bio

Action Bronson er for stor til Amager Bio

Action Bronson er en på alle måder stor rapper, og han er nu blevet så stor, at der ikke længere er plads til ham i Amager Bio. I hvert fald ikke, hvis alle, der gerne vil købe billet til hans koncert 30. september, også skal med. Koncertarrangøren Live Nation har derfor opgraderet koncerten til Store Vega samme dag. Billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live.

Action Bronson udgav i marts sit andet og seneste album, "Mr. Wonderful", som GAFFAs anmelder Peter T. Aagaard tildelte fem stjerner under overskriften "Vidunderligt" og blandt andet skrev følgende om: "På rent overskud og livsglæde er albummet i verdensklasse. Den eneste rids i lakken er det tveæggede sværd, at Action Bronsons univers kan fortabe sig i et stort overflødighedshorn af referencer. Det er lækkert at lytte til, og det er sjovt at dykke ned i for en stund. Tilbage sidder følelsen af, at køkkenchefen har tilberedt et vidunderligt, men let fordøjeligt måltid. Så må eftertiden vise, om det er langtidsholdbart." Læs hele anmeldelsen her.

Action Bronson var, før han blev professionel rapper, en anerkendt gourmetkok i New York, og hans tekster refererer også til mad, men også til sportsfolk og -hold. Som rapper er han inspireret af blandt andre Nas, Mobb Deep og Wu-Tang Clan. For nylig pådrog han sig sin tidligere samarbejdspartner Ghostface Killah fra netop Wu-Tang Clans vrede, fordi han i et interview havde fremhævet sig selv på bekostning af Ghostface Killah. Det fik denne til at true Action Bronson med at afbrænde hans skæg. Læs mere om episoden her.

Se musikvideoen til "Baby Blue", hvor Action Bronson, Chance the Rapper og videoens nu afdøde instruktør, Lil Chris, hylder Eddie Murphy og filmen "Coming to America":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA