Tina Dickow offentliggør flere gæster til festugekoncert

Tina Dickow offentliggør flere gæster til festugekoncert

Tina Dickow har nu offentliggjort flere gæster til sin uofficielle åbningskoncert "Ned fra Nord" i Rådhusparken i Aarhus Festuge torsdag den 27. august. På Facebook skriver hun:

"En opfølgning med flere dejlige gæster, der skal med os på scenen den 27. august: Den hippe trio SAMARIS, den lige så hippe solist HELGI JONSSON, færingen med den vilde stemme og stærke bånd til Island, EIVØR, det store kor VOCAL LINE, som jeg har sat til at prøve kræfter med det islandske sprog, og som skal tilføre storslåede vidder til aftenen. Og mon ikke jeg også har et par Aarhus-relaterede overraskelser... Ja, og så kigger ÁSGEIR og FOLKEKLUBBEN som sagt også forbi."

Tina Dickow har været bosat i Island siden 2012 med sin islandske mand, sangeren, sangskriveren og multiinstrumentalisten Helgi Jónsson, som hun også har spillet sammen med siden 2008, så at han også vil optræde til koncerten, er ikke den helt store overraskelse. Det er netop den dansk-islandske forbindelse, som gør, at koncerten består af både danske og islandske sangere og musikere, idet Tina Dickow vil bygge bro mellem sin gamle hjemby og sit nye hjemland.

Aarhus-koret Vocal Line kunne i øvrigt opleves på scenen sammen med selveste Rolling Stones på Roskilde Festival 2014 på nummeret "You Can't Always Get What You Want".

Billetsalget er i fuld gang, og du kan finde billetter her og GAFFA Guld / Platin-medlemmer kan få billet til medlemspris her.

Se Tina Dickow fortælle mere om koncerten i denne video:

Indtil da kan du varme op med kærlighed her:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA