x

Releasedato for UNKLE-album klar

Releasedato for UNKLE-album klar

UNKLE, bag hvilket navn man finder den ubestridte leder James Lavelle, udsender albummet "War Stories" den 9. juli. Pladen er co-produceret af Lavelle og Chris Goss, hvor sidstnævnte nok i offentlighedens øjne er mest kendt for sine produktioner for Queens Of The Stone Age.

Ifølge de to herrer er pladen et blandingsprodukt af UNKLEs varemærke og den mere traditionelle rockmusik. De oplyser desuden, at det nye album er indspillet i et studie omringet af ørken uden for Los Angeles og i Lavelles New Surrender Sounds Studio i London.

UNKLE er først og fremmest kendt for de mange bidragydende gæstevokalister, som er at finde på de til dato tre album fra electronica-projektet. Det er også tilfældet med "War Stories", hvor blandt andre The Cult-sangeren Ian Astbury, 3D (Massive Attack) og rockparret Josh Homme og Brody Dalle fra henholdsvis Queens Of The Stone Age og The Distillers medvirker.

Seneste UNKLE-plade, "Never, Never, Land" (2004), bød på gæsteoptrædender af Brian Eno, Mani og Ian Brown fra Stone Roses, Jarvis Cocker og Josh Homme. Og kaster man debuten "Psyence Fiction" (1998) i afspilleren, møder man blandt andet Thom Yorke, Badly Frawn Boy, Mike D, DJ Shadow og Richard Ashcroft.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA